JonesManBand

 

JonesManBand on yhden miehen orkesteri joka tarjoaa monipuolista musiikkia juhlaan kuin juhlaan. Ohjelmisto koostuu iskelmästä, rockista, popista tai Disco-bile-hile meiningistä, jonka tahdissa vanhakin nuortuu. Unohtamatta tietenkään tilaisuuksia joissa mennään valssin tai tangon tahdissa. Ohjelmistoon, sekä äänentoistoon on satsattu paljon ja kokonaisuus muodostaakin parhaimmillaan täyteläisen musiikkielämyksen. Ilta voidaan rakentaa myös JonesmanBandin trubaduurisetillä.

JonesManBand on esiintynyt parinkymmenen vuoden aikana lukuisissa tilaisuuksissa eri puolilla eteläistä suomea. Kotibileet, Synttärit, Häät, Terassibileet hoituvat vankalla ammattitaidolla.

JonesManBand on tähtiartisti-orkesterikilpailun finalisti vuodelta 2017!

Yhden miehen orkesteri on sisäsiisti, kustannustehokas ja varsinainen tilaihme. Sopii siis erinomaisesti pieneenkin tilaan, tai sinne minne et halua kokonaista humppaorkesteria. Positiivinen yleisöpalaute on parasta mitä onnistuneen illan jälkeen orkesteri, tai tilaisuuden järjestäjä voi parhaimmillaan saada. Teemme illastasi onnistuneen vankalla ammattitaidolla ja asenteella:” ne asiat mistä sovitaan, myös pitävät “!

Esiintymisvaihtoehtoja on useita riippuen tilaisuutesi tarpeista:

 

Perusversiossa orkesteri soittaa setin tai pari. Musiikki voi olla taustamusiikkityyppistä kahvitilaisuuteen sopivaa, tai sitten promoat tuotteitasi orkesterin ollessa paikalla. Messut, markkinat tai tuote-esittelytilaisuudet, ja mikä ettei, vaikkapa omat synttärit päivätapahtumana. Mukana kevyt äänentoisto, mies ja soitin.

 

Ulkotapahtumia varten vuokrattavissa on liikuteltava esiintymislava! Lava siirtyy kätevästi paikasta toiseen, eikä vaadi erityistä rakentelua. Somistus oman maun mukaan. Jos haluat pelkän orkesterin tai pelkän juontajan, sekin sopii. Orkesteri soittaa valitsemasi määrän settejä. Mukana riittävä äänentoisto mahdollisesti jo valotkin. Tarvittaessa juonnamme tilaisuutesi.

Bilemoodiin pääset Jonesmanbandin Bile ohjelmistolla. Alkuilta voi sujua trubaduurin säestyksellä, mutta jossain vaiheessa iltaa lähtee sokka irti. Vai lähteekö heti? Kotimaiset sekä ulkomaiset hittibiisit kuuluvat ohjelmistoon. Bileitä vahvistaa tuhti äänentoisto, valot sekä savut. Kokeile tätä vaikka synttäreilläsi!!

Juonnot onnistuvat tapahtumaasi ilman orkesteriakin. Jonesilla on vankka kokemus juontotyöstä, sekä radiokanavilta ja eri tapahtumista jo 90-luvun alusta saakka. Huumoripitoinen juonto yhdistettynä laadukkaaseen äänentoistoon on vuosien varrella siivittänyt monen monta tapahtumaa.

__________________________________

__________________________________

Kaikentyyppisiin tilaisuuksiin on tarjolla 1-3 settiä musiikkia toiveiden mukaan. Vaihtoehdot ovat suuntaa antavia ja tarvittaessa voimme räätälöidä tapahtuman juuri sinun tarpeitasi varten!

Tarjouspyyntölomake

Vastaamme tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä!